Isnin, 17 September 2012

time rajin rajin


tajuk memang perasan nak mati. bila la aku rajin. ngeh ngeh :p

jom kita terjah terjah

 
meja belajar atau lebih femes meja study.
sebelum di make up dalam erti kata lain sebelum dikemaskan =,="


selepas di make up. tapi macam tak berubah ubah, same jee eh? nampak tak tahap kemalasan di situ? kih kih

tapi kekemasan meja ni  akan berubah bila tuan dia rajin yang melampaui batas. 




last kita maen conteng conteng. hee.

penat pulak taip entry ni. hahaha :D

*good luck untuk bebudak upsr, pmr, spm dan sewaktu dengan nya. peace yoo !




ALHAMDULILLAH, jangan lupe like yoo :)

2 ulasan:

MiZ.DeL.blogspot berkata...

amboii, comel meje study! HAHA

.safarina|shafie. berkata...

haha. comel laa sgt, dop tgok lgi law tak kemas -,-