Isnin, 19 November 2012

bercuti. yahoo!

entry ni dah lama sbenarnya taip tapi tk publish jee sebab sebab tertentu jadik hari ni rajin publishkan.

hahaha. tajuk mengada mintak penampar. macamla bercuti luar negara. padahal kat Malaysia jee kot. 

PANNNGGGGG !! tampar sekali
.
oke, dah sedar, aku just pegi Kelantan je yoo. pendek je jalan jalan. 
first, pergi pasar siti khadijah, tak silap aku. ye kan?

kitorang makan makan je kat sini, perkara wajibun adalah makan, jadi jangan lepaskan peluang untuk menambah lemak. 
pastuh, jalan jalan lagi untuk menjahanamkan lemak tadi ye tuan tuan dan puan puan.

kitorang tuh merujuk kpd family and I. 
next pergi shopping *bajet shoppng sgt la kan*

pastuh, kami cari Istana mata air, mak nak pegi pameran MAIK dan misi mencari istana bermula . well kitorang sesat. haha

*gambar takde motif*

pastu, kita singgah dekat kampung kraftangan cmtuh laa. kat sini lawa kot dan byk souvenir ke, lukisan ke, kelas lukisan pon ade.


 kanak-kanak riang tengah riang 


 my adek 

last last istana tak jumpa, baliklah kami dengan kuciwa

sebelum balik singgah pantai Tok Bali. singgah jee dan makan *makan lagi :P

nk cakap jgung tu best jee :)

 thanks for reading.

p/s : jangan tinggal solat ye :)
jangan lupa berdoa untuk saudara kita kat Palestin.

 Palestin punya tempat yang sedikit istimewa di hati kami. Kerana ia adalah tanah suci anbiya' dan telah Allah janjikan bahawa akan ada segolongan umat di akhir zaman yang akan terus mempertahankan bumi suci Palestin. Alangkah teringinnya kami tergolong di dalam golongan itu! In Shaa Allah :)

*copypaste





















sungguh Ya Allah Engkau Maha Mendengar :'(
amin ya Rabb.




ALHAMDULILLAH, jangan lupe like yoo :)

2 ulasan:

andrew hong berkata...

best ek g kelantan..xprnh pegi lg tmpt 2 sume..huhu

.safarina|shafie. berkata...

@andrew hong best best, sume best sbb best laa, pegi laa mgembara. huehue