Jumaat, 8 Mac 2013

weekend


korang, sihatt tak? Alhamdulillah. *tak tahu nak buat ayat acanee* -__-

last week, dah lame baru nak hapdate. biaselaa budak pemalas memang cenggini.

kitorang konon nak kuar pegi makan aiskerim, drive drive strght menghala ke Port Dickson, jauh bebenor, untuk makan aiskerim jee. motiff? entah laa -___- 
lame gile dalam kete carik tutti frutti ke tapi tak jumpe. sadis. perut dah mula berirama, try laa usha kat waterfront Port Dickson, yeah finally jumpee Pak Hailam Kopitiam. masuk jgn tak masuk.

dannnn TADDAAA..



Alhamdulillah, makanan die bestt bestt, korang try laa makan sini. hehekk. 
oleh sebab nak makan aiskerim, orderla jugak untuk memenuhi nafsu makan ku ini, siap adee payung gitu.lol. aiskrim ni cair cepatt sangat, tak sempat nk habiskan makanan dah cair dah , nasib bestt, hikhok

dah siap melantak dengan muka happynya pegi jalan-jalan kawasan sekitarnya *boleh ke ayat camni?* pastuh nampak King's Bakery and Cake *sedap sedap jee aku letak name. btol kot -_-*

TAADAAAAA


nampak tak? nampakk tak tahap kegelojohan di situ? ehem ehem.
donut yang warne hitam tuh agak pahit tapi sedapp. hikhik

weekend yang membahagiakan.apakah? gambar-gambar di amek dari kawan, so tak banyak sangat. 

p/s : makan jee keje aku, ish ishh -__- 


ALHAMDULILLAH, jangan lupe like yoo :)

1 ulasan:

cOkLat seManis KaMu berkata...

sedap giler, lapar lak time2 cegini xD